Advies en voorgesprek

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Wat wilt u wel en wat wilt u absoluut niet. Zijn uw wensen bij uw nabestaanden bekend?

Aan een advies of voorgesprek kan behoefte ontstaan wanneer iemand ziek is en het sterven dichtbij komt of omdat u een naderend afscheid van een dierbare moet gaan voorbereiden. Ook kan er een adviesgesprek zijn wanneer er nog geen directe aanleiding voor bestaat.

In dit gesprek kunnen allerlei aspecten rondom de uitvaart aan de orde komen en neem ik met u de vele mogelijkheden omtrent een uitvaart door. 

Hierbij kunt u denken aan: de keuze van de kist, rouwkaart, bloemen, de manier en plaats van opbaring, locatie van het afscheid, muziek etc. Het afscheid wordt bespreekbaar en geeft vaak rust aan u en of aan uw naasten. Op verzoek ontvangt u een verslag van wat er besproken is en eventueel een begroting van de verwachtte kosten. Zo houdt u de regie in handen, ook als u er niet meer bent. Een ander aspect is dat u het uw nabestaanden “gemakkelijker” maakt in bepaalde keuzes die gemaakt moeten worden. Elan biedt u een vrijblijvende en kosteloze voorbespreking aan.

Ook is het mogelijk dat u uw wensen zelf vastlegt in een Laatste Wensenboek.

Het GRATIS Laatste Wensenboek aanvragen:

~ Telefonisch 0512 356 901
~ Via e-mail info@elanuitvaartverzorging.nl