Elan UItvaartverzorging

Gastenboek

Plaats uw review
1
2
3
4
5
Plaats uw review
     
Annuleer

Maak uw eigen review

Elan Uitvaartverzorging
Gemiddelde rating:  
 16 reviews
by Maaike Boorsma on Elan Uitvaartverzorging
goed geregeld

Onze moeder is oud jaars avond 2017 overleden.
Toen we Hinke belden was ze er binnen het uur. De hele week heeft ze ons prima bijgestaan. Ze liet niks aan het toeval over, en heeft ons veel mogelijkheden laten zien. We zullen haar zeker aanbevelen bij mensen die nog een goede uitvaartverzorger zoeken.

by Mirell Peters on Elan Uitvaartverzorging
Hartverwarmend!

29 juli 2015 is mijn rots in de branding en mijn stoere brandweerman overleden...

Totale wanhoop en inmens verdriet en niet in staat om maar enigzinds iets te regelen hebben mijn zussen alles geregeld,verschillende uitvaart verzorgers gebeld...en het eerst wat ze vroegen was of we goed verzekerd waren en of de kosten wel betaald werden!

Na de zoveelste herrinnerde ik me haar advertentie in de krant met foto erbij,heb gelijk tegen mijn zussen gezegd...ik wil haar !!!

Geen nare vragen over verzekeringen en of ik het wel kon betalen....neeeeee gelijk lief en betrokken...echt hartverwarmend!

Ze kwam net terug van vakantie maar kwam gelijk langs...gelijk een klik!

Ze heeft heel veel moeten regelen in samenwerking met Brandweer Amsterdam ..geen makkelijke opgave!
Maar ze stond haar mannetje en heeft alles fantastisch en super geregeld....RESPECT!!!

Stond constant voor ons klaar met humor en met een traan...en krentenbollen en taart hhahhha ...ik at te weinig volgens haar!

Geweldig echt!

HINKE lieverd je zit in mijn hart en je bent echt een wereldwijf met het hart op de juiste plaats!!!!

Dankjewel voor alles en ook werkelijk, je hebt ons er echt doorheen gesleept !

Dikke knuffel xx Mirell

by Familie Van Willingenburg on Elan Uitvaartverzorging
Dankjewel

4 Augustus hebben wij helaas afscheid moeten nemen van mijn(stief) vader,

Nadat hij strijdbaar het gevecht tegen de kanker verloren had.

Gelukkig had hij alles van te voren opgeschreven van hoe hij zijn afscheid wou hebben.

Uit de woudklank(regionale krant)

Had zoals hij zij,een sympathiek vrouwtje uitgezocht en die moest het maar gaan doen.Dus zo gezegd zo gedaan,

4 Augustus Hinke Heidinga gebeld en alles in werking gezet.

En inderdaad mijn vader had wel mensenkennis,Zij heeft mijn moeder,en ons zo ongelooflijk lief en warm ontvangen,

En alle zorgen uit handen genomen.

Alles tot in het laatste detail piekfijn geregeld snel en duidelijk en in gewone mensentaal.Mijn vader had nog wel een laatste wens,

En dat was achterop de vrachtwagen, naar zijn laatste rustplaats gebracht worden.

En ook die laatste wens hebben wij samen kunnen verwezenlijken,Onze dank en waardering,

Is dan ook heel groot,Heel bijzonder om in zo'n korte tijd,

En onder vaak emotionele situaties, iemand te hebben,waar je blind op kan vertrouwen en terug kan vallen,

Of advies vragen wanneer dat nodig is.

Tot op de dag van vandaag.Dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

by fam Holwerda on Elan Uitvaartverzorging
Waardering

Wij kenden Hinke niet, maar werden geraakt door haar advertentie. De informatie die ze opstuurde sprak ons duidelijk aan. Toen we in de omstandigheden kwamen dat er een uitvaartverzorger nodig was hebben we contact met Hinke opgenomen. Dat bleek een hele goede beslissing. Hinke heeft op een invoelende, begripvolle en secure, maar ook humorvolle (waar mogelijk in deze omstandigheden) wijze met ons meegedacht en zaken uitgewerkt. We hebben op een goede en warme manier afscheid kunnen nemen en hebben veel waardering voor Hinke haar rol in dit proces.

Hinke, bedankt!

by W.Spindelaar on Elan Uitvaartverzorging
Bedankt voor je kaart,

Lieve Hinke, het is nu bijna een jaar geleden dat onze vader en opa is overleden. 3 september was zijn geboortedag en we waren blij verrast dat jij hier aan dacht en ons vandaag (1 sept.) een kaart met een lief bericht stuurde. Wij vinden dit heel attent en stellen het zeer op prijs. Hartelijk bedankt hiervoor.

Lieve groet van Willem en Rommy Spindelaar.

by Ingrid en Marja on Elan Uitvaartverzorging
dankjewel voor alles

Lieve Hinke,

Dankjewel dat jij er was voor ons, toen wij door een vreselijke tijd heen moesten. We belden je in totale onzekerheid toen onze papa plotseling overleed en je was er meteen. Je was er met aandacht en warmte voor ons en onze mama, zodat we alles goed konden verzorgen en een mooie uitvaart konden houden.

En helaas hadden we je binnen vier weken daarna alweer nodig. We waren zo verdrietig dat toen mama ook al kwam te overlijden. Maar je was er weer..... om ons te steunen en te helpen! Heel erg bedankt voor alles wat je deed. Je verzorgde hen vol respect. En je steunde en hielp ons vol warmte, medeleven en ook met humor waar het kon. Je maakte, dat we beide keren helemaal onze " eigen" dingen kwijt konden in de dagen voor de uitvaart en tijdens de dienst, wat was dat waardevol!

Lieve Hinke, zonder jou was deze verdrietige, donkere tijd nog veel donkerder geweest. Wat fijn dat we het met jou mochten delen. Dankjewel.

Groetjes van Ingrid en Marja

by Fam. Moed van Beem on Elan Uitvaartverzorging
zeer tevreden

Beste Hinke,We willen hier graag kwijt dat we heel blij zijn met de manier waarop je ons hebt bijgestaan na het overlijden van mijn man en onze vader Klaas.

Een zeer prettige manier van de zaken goed regelen en tegelijkertijd een zeer persoonlijke benadering, wat we zeer op prijs hebben gesteld.

Midden in de nacht zaten we begin december na het overlijden van Klaas bij elkaar, en je hebt ons écht goed geholpen, heel zeker, maar ook heel ontspannen.

Ook tijdens de dagen daarna was je altijd zeer bereikbaar en bereidwillig om waar het kon te helpen, en ook de begrafenis was, mede door jouw goede zorgen, iets waar we in vrede op kunnen terugkijken.namens ons allemaal hartelijk bedankt,Rita Moed van Beem en kinderen

by Maria Hoitink on Elan Uitvaartverzorging
Fantastisch

Lieve Hinke,Afgelopen november is mijn moeder overleden, waarbij jij ons op een fantastische wijze hebt bijgestaan. Op een heel natuurlijke manier heb je al onze vragen beantwoord, gaf je heel ongedwongen adviezen, ging je zeer respectvol om met de situatie en wist je alles tot in de puntjes te regelen, niets aan het toeval overlatend. Ik vond het ook heel erg fijn dat je mij de ruimte en ondersteuning hebt gegeven in het doen van de dingen die ik graag wilde.

Wij hadden ons geen betere, warmere en liefdevollere ondersteuning kunnen wensen.Nogmaals dankewol,Maria en familie

by Fetsje de Vos on Elan Uitvaartverzorging
Lieve bijzonder invoelende Hinke

Lieve bijzonder invoelende Hinke,Hinke wat heb jij ontzettend veel inlevingsvermogen heb ik ontdekt toen mijn mem overleden was. En je bent vindingrijk en werkelijk niks is je teveel en ik stond versteld hoeveel tijd jij in je werk steekt. Op de momenten dat wij het niet helder hadden, bleef jij rustig en kwam je met ideeën. Je nam overal de tijd voor. Hinke je hebt naast dat je liefde voor je werk hebt ook liefde voor de nabestaanden.Ik heb bij Hinke in de klas gezeten op de lager school en toen mijn mem overleden was, wist ik zeker alleen Hinke mag dit verzorgen en kan alleen maar zeggen wat een goeie keus van ons.

Hinke bedankt dat je de uitvaart van onze mem hebt verzorgd. Een mooier afscheid hadden we niet ons niet kunnen wensen. Ook heel fijn dat jij samen met mij, mijn mem hebt gewassen. Ondanks wat je allemaal bent tegen gekomen, bleef je liefdevol.Leave Hinke, bedankt!

by Fam. Spindelaar on Elan Uitvaartverzorging
Bedankt

Hinke, heel erg bedankt voor de hulp en begeleiding na het overlijden van onze (schoon)vader. Het was voor ons de eerste keer dat wij een uitvaart moesten regelen. Je kwam meteen toen we je belden en nam ruimschoots de tijd om ons te vertellen hoe alles in zijn werk ging en wat er allemaal moest gebeuren.

Je luisterde naar onze wensen en kwam zelf ook met goede suggesties. Je hebt ons veel werk uit handen genomen en als we je belden kwam je meteen langs.

Superlief dat je voor de kleinkinderen (8 en 10 jaar) een boekje had om hun herinneringen aan opa in op te schrijven. De gedichtjes die ze voorlazen kwamen uit een boekje dat we van je mochten lenen.

Het afscheid ging precies zoals we het graag wilden en we willen je nogmaals héél hartelijk bedanken. Wij en ook onze kinderen en kleinkinderen vinden je een lieve, warme vrouw en we kunnen je bij iedereen die een uitvaart moet regelen aanbevelen.

Willem en Rommy Spindelaar.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»