over de uitvaart

De dagen na het moment van overlijden, zijn dagen waarin in veel keuzes worden gemaakt en zaken worden besproken en dit brengt u steeds een stukje dichterbij de dag van de uitvaart. Of u nu de keuze maakt om uw dierbare te begraven of wanneer u kiest voor een crematie, ik zal u hierin begeleiden. Door mijn ruime ervaring en professionaliteit weet ik wat er mogelijk is en kan ik een goed overzicht houden. Door de tijd te nemen en goed naar u te luisteren door suggesties aan te dragen kan ik u helpen zodat u goede keuzes kunt maken. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden en in die keuzemogelijkheden zullen wij u adviseren en ondersteunen.

Er zullen een aantal onderwerpen naar voren komen :

 Wie zal de overledene de laatste verzorging geven?
 Waar vindt de opbaring plaats?
 Begrafenis of crematie?
 Plaats, dag en tijdstip van de uitvaart?
 De rouwbrief en of advertentie?
 Eventueel bloemen?
 Sprekers?

En natuurlijk de invulling van de uitvaart zelf