reviews

Topper

Rated 5 out of 5
21 december 2020

30 november 2019, was onze eerste kennismaking met hinke. Onze mem en beppe was heen gegaan. Hinke loodste ons met veel liefde en respect door deze moeilijke tijd. 18 november 2020 ging ook onze heit en pake. En weer hadden we hinke om ons te steunen!! Hinke je bent een topper, een echte rots in de branding!! Ik hoop dat we het voor nu wel ff gehad hebben, maar mochten wij weer iemand verliezen, komen wij zeker weer bij jou terecht. Lieve hinke we wensen jou en je gezin fijne🎄en een super 2021. Dikke 💋de raafkes!!

Piet en gepke de raaf

Uitvaart van onze lieve (schoon) moeder en vrouw

Rated 5 out of 5
15 december 2020

In januari kwam mijn moeder te overlijden en hierdoor kwamen wij in contact met Hinke. Gelijk bij de eerste ontmoeting voelden wij een ” warme klik”.. De wensen mbt de uitvaart waren grotendeels al besproken en Hinke heeft dit perfect in de praktijk gebracht. Wij zijn ontzettend dankbaar, dat Hinke ons door deze heftige periode heeft geholpen.

Thomas & Babette

Warm, betrokken en professioneel

Rated 5 out of 5
14 december 2020

Vijf jaar geleden heeft Hinke ons op een hele fijne manier bijgestaan na het overlijden van mijn moeder en nu heeft ze dat op dezelfde betrokken, warme en professionele wijze ingevuld na het overlijden van mijn vader.
Hinke stond direct klaar, handelde direct wanneer dat nodig was, bracht ons op ideeen en hielp ons verder. Ze had het soms al min of meer geregeld voor je de vraag kon stellen. We hebben Hinke leren kennen als een warm en hartelijk persoon die snel en goed aanvoelt wat je wil en dat ook gewoon professioneel regelt. Heel fijn om zo iemand in dit soort situaties naast je te hebben.
Lieve Hinke, nogmaals bedankt!

Maria

Invoelend, rustig, en professioneel!

Rated 5 out of 5
13 december 2020

We hebben de begeleiding van Hinke als heel plezierig ervaren. Ze voelde goed aan hoe wij het liefste afscheid wilden nemen van onze moeder.Ze gaf vrijblijvende suggesties en vulde aan waar nodig.Vol vertrouwen hebben we alle regelwerk aan haar overgelaten en ook gemaakte afspreken werden door haar keurig verzorgd. Hinke is een bescheiden, creatieve maar ook professionele vrouw, die met bezieling (Elan) haar vak uitoefent.

Gerry de Graaf

Rust, warmte en openheid

Rated 5 out of 5
12 december 2020

Er was meteen een klik! Een warme persoonlijkheid die openstond voor alles wat ter tafel kwam.Zij was onze leidraad terwijl ze alles aan ons overliet. In zo’n verdrietige periode is het een fantastisch mens gebleken en het verloop van de uitvaart is dan ook volledig naar onze wensen verlopen. En ook het gesprek na afloop heb ik zeer gewaardeerd. Onze dank is dan ook groot!

Ger van Zanden

Fijne begeleiding

Rated 5 out of 5
12 december 2020

Hinke is een hele lieve en warme vrouw die erg goed mee denkt in de wensen en mogelijkheden. Heel betrokken en erg goed in haar vak. Heel duidelijk in contact en heeft alles onder controle. Niks is te gek, gelukkig ook ruimte voor een lach en een traan. Zeker een aanrader, mijn zus en ik hadden geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen! Hinke bedant

Roel

Hinke onze rots in de branding!!

Rated 5 out of 5
11 december 2020

2017 kwamen we voor het eerst in contact met Hinke, omdat een grote uitvaartvereniging niet kwam opdagen bij het overlijden van onze moeder.
Wij belden Elan en zij regelde meteen alles op zo een prettige ontspannen manier dat we ons meteen op ons gemak voelde.
Helaas hadden we nog 2 sterfgevallen die zij met dezelfde professionele ontspannen manier heeft gedaan.
Ze denkt mee, luistert goed en is prettig in omgang en wat ook niet onbelangrijk is. Een lagere eindafrekening dan de grote uitvaartvereniging waar we eerst voor hadden gekozen.

Robin Jaarsma.

Van A tot Z top geregeld !!

Rated 5 out of 5
11 december 2020

Na het overlijden van mijn vader kwamen we in contact met Hinke. Dat hebben wij, mijn moeder en mijn zussen, als zeer prettig ervaren. Hinke is een warme en betrokken persoonlijkheid en heeft alles geregeld van A tot Z. Vanuit haar kennis en ervaring heeft ze ons goed geholpen en geadviseerd. Vanaf het overlijden tot en met de uitvaart kwam ze elke dag langs om te kijken of alles goed geregeld was en of er nog vragen waren. Ook tijdens de uitvaart deed zij de inleiding en het slotwoord en heeft ze alles in goede banen geleid. Dit alles op een zeer professionele en betrokken wijze. Kortom één en al lof voor Hinke. Ik kan u haar van harte aanbevelen.
Bedankt voor alles Hinke

Margriet

Hinke bedankt!

Rated 5 out of 5
27 november 2020

Hinke, in mijn ogen ben je een geweldig meelevend en warm persoon, iemand die haar vak verstaat! Vanaf het eerste moment was er al een klik, wat er mede voor heeft gezorgd dat alles van A tot Z vlekkeloos is verlopen. En dat is iets wat je als nabestaande het liefst wilt. Een echte professional die je in zo’n trieste en moeilijke situatie nodig hebt om je op een goede manier te begeleiden in het moeilijke proces. Het heeft het voor mij allemaal een stuk dragelijker gemaakt. tevens waren we zeer content met je adviezen en suggesties, nogmaals dank daarvoor! Martijn.

Martijn

een super vrouw

Rated 5 out of 5
27 november 2020

Ik ben hinke tegen gekomen toen het heel erg slecht ging met mijn vader
En moeilijke tijd en periode van strijd die niet meer te winnen was
En dan kan ik uit ervaring zeggen dan is steun heel erg belangrijk en dat heeft deze bijzondere vrouw gegeven al ben je nog zo sterk en groot die hand op je schouder doet het echt we hebben toen afscheid moeten nemen van mijn vader dat was een diep dal maar hinke heeft ons super fijn bij gestaan in alles ik zie haar nog wel eens Ja en heel fijn mens waar ik trots op ben een schat als ik het zo mag zeggen. ….

Johan

Hinke

Rated 4 out of 5
27 november 2020

ik heb grote waardering in de manier zo jij overkomt,alles konden we bespreken hoe ik het graag wilde hebben.daar werd goed rekening mee gehouden,Johan lag eerst dwars maar die hebben we bijgestuurd,alles kwam goed en de crematie was precies zo Piet het wilde,jij bent heel vakkundig ,warm persoon .ik kan terug zien op een periode waar ik nu mee verder kan,je bent een kanjer in je werk en buiten je werk bedankt daar nog voor

Sietske