wie ontmoet u bij elan

IK BEN ER VOOR U

Mijn naam is Hinke van der Meulen- Heidinga. In 2004 heb ik de opleiding tot uitvaartverzorger afgerond. Na zes jaar als uitvaartverzorger in loondienst te hebben gewerkt, heb ik in 2012 besloten om als zelfstandig ondernemer in de uitvaartbranche verder te gaan.

Vanaf het moment dat u een beroep op mij doet, tot en met de afscheidsplechtigheid, zal ik u ondersteunen met ruime kennis en ervaring.  Dit met respect voor uw wensen en gebruiken vanuit verschillende religies, tradities en culturen en sta ik open voor uw eigen invulling en wensen. U wilt immers dat het afscheid van uw dierbare tot in de puntjes geregeld is. Door echt te luisteren en door er te zijn, door oplossingen aan te dragen, eerlijke en duidelijke antwoorden op vragen te geven en door afspraken na te komen, hoop ik dat er een vertrouwensband ontstaat. Het spreekt voor zich dat ik hier vertrouwelijk en zorgvuldig mee omga. Ik hoop dat het scheppen van een band u de rust kan geven om langzaam naar het afscheid toe te kunnen werken en om te kunnen rouwen.

Om mij te specialiseren op het gebied van overledene verzorging heb ik een aantal opleidingen gevolgd.

~ Piëteitsvolle verzorging en eenvoudige restauraties
~ Complexe restauratietechnieken
~ Make-up en camouflage.

In 2007 was ik één van de veertien deelnemers die aan een geheel nieuwe discipline in de uitvaartbranche begon n.l. de opleiding thanatopraxie. Het theoretische gedeelte heb ik gevolgd aan het Erasmus Universitair ziekenhuis in Rotterdam. Voor het praktijk gedeelte ben ik 7 weken in Frankrijk geweest, hier was ook het examen. Sinds juni 2008 ben ik gediplomeerd en geregistreerd thanatopractie